Is sporten niet je grootste hobby en moet je jezelf naar de sportschool slepen? Probeer dan eens een van onze groepslessen. In de groepslessen wordt je uitgedaagd door de instructeur, je hoeft niet na te denken en doordat je opgezweept wordt ga net even een stapje verder.

Onze enthousiaste, goed opgeleide instructeurs slepen je met goeie muziek, energie en leuke lessen zo door een uurtje sporten heen. Voor je het weet sta je weer buiten, maar dan met een voldaan gevoel. Wil je liever eerst een proefles proberen dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

55+ Circuittraining

Een groepsles speciaal voor de doelgroep 55+. Tijdens de les is een circuitje uitgezet met verschillende oefeningen waarbij stabiliteit, mobiliteit, lenigheid, kracht en conditie aan bod komen.

Sportcenter Bodycontrol

Spinning

Een fanatieke groepsles voor iedereen die van fietsen houdt, waarbij je conditie en uithoudingsvermogen op de proef gesteld worden. De coach neemt je mee over bergen en dalen.

Sportcenter Bodycontrol

Vinyasa Yoga

Een groepsles voor lichaam en geest en richt zich op de verbetering van lichaamshouding en ademhaling. Ook de buik- en rugspieren worden getraind.

Megawalk

Megawalk is een groepsles met crosstrainers op muziek. Tijdens deze les worden zowel boven- als onderlichaam intensief getraind (total-body workout).

Sportcenter Bodycontrol

Krav Maga

Krav Maga is het beste zelfverdedigingssysteem voor iedereen. Je oefent verschillende technieken om jezelf en anderen te verdedigen, een of meerdere aanvallers af te weren en uit te schakelen om daarmee, in een bedreigende situatie, zelfs je leven en/of dat van anderen te redden.

Total Body workout

Een pittige groepsles, waarbij het hele lichaam aan bod komt. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van gewichten, halterstangen, elastieken en nog meer attributen.

Sportcenter Bodycontrol

Crossfit Boxing

Een groepsles overgewaaid uit Amerika, waarbij je al je spieren tijdens elke les weer op een andere manier traint. Een les die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert.